Gebouwtechniek.nl: van Gebouwbeheer tot Installatietechniek

Gebouwtechniek.nl is het digitale platform voor iedereen die geïnteresseerd is in het beheren van gebouwen en de techniek hierachter. De doelgroep varieert van beheerders en facility managers tot installatie-adviseurs en installateurs. Aan bod komen onder andere de onderwerpen Beveiliging, Dienstverlening, Duurzame technieken, Energie, Gebouwbeheer, Klimaatbeheersing, Sanitair en Verlichting. De aandacht gaat daarbij niet alleen uit naar de techniek zelf. Net zo belangrijk zijn bijvoorbeeld de relatie tussen binnencomfort, ziekteverzuim en arbeidsproductiviteit, de energieprestatie en het duurzame onderhoud en beheer van gebouwen.

Gebouwtechniek.nl brengt naast actueel algemeen nieuws over deze onderwerpen, specifiek nieuws over projecten, producten en bedrijven. Verder geven diverse deskundigen, gespecialiseerd in voornoemde aandachtsgebieden, regelmatig hun visie op specifieke, actuele onderwerpen. Alle artikelen worden bovendien verzameld in een kennisdatabank, waarin snel en eenvoudig op specifieke onderwerpen is terug te zoeken. Met één muisklik zijn bijvoorbeeld alle aan ‘gezondheid’, ‘meerjarenonderhoud’ of ‘duurzaam’ gerelateerde artikelen in één overzicht terug te vinden.

Met dit alles is Gebouwtechniek.nl de ideale mix van nieuwssite en kennisbank voor een brede doelgroep die professioneel betrokken is bij het wel en wee van de gebouwde omgeving.

 

Wilt u meer informatie over Gebouwtechniek.nl en haar mogelijkheden voor adverteren, vul dan onderstaand formulier in. Onze medewerkers nemen dan graag contact met u op.