De LEGIOMIX® 2.0  van Caleffi combineert de typische werking van een mechanisch thermostatisch mengventiel met het efficiënte beheer van een elektronische voor een optimale thermische desinfectie van sanitaire warmwaterinstallaties.

Het mengventiel maakt gebruik van de mechanische werking van het intern thermostatisch bedieningselement dat onmiddellijk reageert op elke verandering in de temperatuur, druk en volumestroom. Zo worden de snelheid en nauwkeurigheid van de temperatuurregeling gewaarborgd, die onmisbaar zijn voor een comfortabele warmwatervoorziening.

De digitale regelaar voor de bediening van de mengklep is voorzien van een gebruiksvriendelijke interface, die eenvoudig te bedienen is en alle noodzakelijke informatie geeft voor de goede werking van het mengventiel.

Functies

  • Elektronische regelaar met programmering van temperatuurniveaus en thermische desinfectiefase ter voorkoming van Legionella.
  • Een optioneel geheugensysteem met opslag van de temperaturen en functionele parameters.
  • Regelaar-aansturing, bestaande uit één stuk, is zodanig ontworpen dat hij op de meest geschikte wijze kan worden geplaatst, om het zicht op en de bediening van de regelaar te vergemakkelijken.
  • De regelaar is voorzien voor beheer op afstand, d.m.v. een optionele print  volgens specifieke MODBUS-transmissieprotocollen voor gebruik in Building Management Systems (BMS).

Klik hier voor meer informatie over dit product.