Over een kleine twee weken vindt het 2-jaarlijkse Building G 100 Event plaats. Meer dan 250 eindgebruikers hebben zich hiervoor inmiddels geregistreerd.  Vraagstukken die door eindgebruikers zelf zijn gesteld zullen hier door middel van lezingen en workshops beantwoord worden door experts uit het vakgebied GB. Eén van de vraagstukken werd ingebracht door Annette van Rijthoven, hoofd gebouwbeheer bij Het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis over het open GBS.

Open GBS

Annette ziet, zoals veel organisaties, de voordelen van het integreren van verschillende gebouwsystemen zoals kostenbesparing en gebruiksgemak. Maar moet je dan met een nieuwe totaaloplossing aan de slag of kun je de bestaande systemen aan elkaar knopen? Hoe zorg je ervoor dat het niet te complex gaat worden? En open systemen die met elkaar communiceren zijn natuurlijk mooi, maar zet je de deur dan niet te veel open?

5 thema’s tijdens Building G100 Event

Op het Building G100 Event van 5 oktober krijgen eindgebruikers antwoord op Deze en meer vragen over de toekomst van het GBS. Naast het thema systeemintegratie, komen ook Smart BuildingsBig Data (IoT)de beheer- en regieorganisatie en energiemanagement aan bod.